Necrologie Premium Corner

Co Keijzer (1927-2018): Icoon van het bulktransport

12 juni 2018Leestijd: 2 minuten

Op zijn 45ste nam Co Keijzer na het overlijden van zijn vader de leiding over van transportbedrijf Albert Keijzer in Zaandam. Dat was in 1920 opgericht door zijn vader en begon als bodedienst met een hondenkar. Die werd al snel vervangen door paard en wagen en niet veel later door een T-Ford. Co begon in 1948 als chauffeur en werkte zich op tot directeur. Het familiebedrijf heeft inmiddels 140 trucks en bijna 300 trailers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.