Necrologie Premium Corner

André Willems (1959-2018): Tomeloze werklust

22 mei 2018Leestijd: 2 minuten

Voor zijn Zwitserse jeugdliefde Manuela gaf André Willems in 2008 zijn baan op als hoofd personeelszaken van Maastricht en ging hij in een vergelijkbare functie aan de slag in Zürich. Twee jaar later vroeg de Senioren Partij Maastricht hem of hij wethouder wilde worden. Willems keerde terug naar zijn geboorteplaats en maakte indruk door zijn grote betrokkenheid bij burgers die het minder hadden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.