Interieur special Premium Corner

De laatste trends op een rij

09 mei 2018Leestijd: 3 minuten

Tafelbladen die doen denken aan planeten, accessoires in de vorm van ruimteschepen, lampen als sterren: het heelal was dit jaar een terugkerend thema op meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan. Diesel Living presenteerde een complete inrichting – inclusief badkamer en bar – waarin je je in een aflevering van Star Trek waande. Vitra toonde een huiskamer die deed denken aan sciencefictionfilms uit de jaren tachtig.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.