Huwelijk Premium Corner

Micky Klaassens (26) en Iris Vos (26)

01 november 2017Leestijd: 1 minuut

Micky Klaassens en Iris Vos kennen elkaar van de middelbare school, maar verloren elkaar daarna uit het oog. Toen ze elkaar in 2015 weer tegenkwamen, gingen ze wat drinken en begonnen al snel een relatie. Hij vindt haar positiviteit aantrekkelijk en viel voor haar vrolijke gemoed. Zij vindt hem lief en zorgzaam, en hij maakt haar vaak aan het lachen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.