klassieke muziek Premium Corner

Joachim Eijlander is verkenning in spoor van Bach (****)

01 november 2017Leestijd: 1 minuut

Wat komt er na Bach, vroeg ­Joachim Eijlander zich af na opname van diens zes suites voor cello. De zoektocht kreeg zijn beslag op het album Sequentia!, het Latijnse woord voor ‘volgende’. Dat bevat caprices van de Italianen Joseph Dall’Abaco (1710-1805) en Alfredo Piatti (1822-1901). Zij gingen, in het spoor van Bach, verder met het verkennen van de klanken en kleuren van de cello.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.