Hotspot Premium Corner

Tropisch tafelen bij SoSo in Zoetermeer

30 oktober 2017

Knalgroene plantjes, strakke houten stoelen en tafels, warme verlichting en vrolijke latin-muziek op de achtergrond: wie SoSo binnenloopt, waant zich direct in een exotisch Zuid-Amerikaans oord. Precies wat Brigitta Kraal (46) voor ogen stond toen ze haar restaurant opende: ‘Ik wilde een oerwoudgevoel creëren.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.