Premium Lock Glanzende kastanjes

12 oktober 2017Leestijd: 3 minuten
Kastanjes. Foto:ANP

Het is geen kwestie van willen, het moet. Als ik ’s morgens die prachtige, glanzende kastanjes op de grond zie liggen in het park, buigt mijn lichaam zich als vanzelf, graait mijn hand naar die mooie daar, en die. En kijk, een tweeling, nog in de half geopende ruwe bolster. Die wil, nee, moet ik hebben. Onderweg verdwijnt mijn hand in een volle jaszak, ik betast de koele gladheid van de leerachtige huid, voel de overgang naar het iets ruwere, lichte oog. De ongelijke grootte en vorm van de kastanjes.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.