Film Premium Corner

Van Diem zet onvoltooide feelgoodfilm vaardig naar zijn hand

18 september 2017Leestijd: 2 minuten

Het scheelde weinig of de Nederlandse comedy Tulipani: liefde, eer en een fiets had nimmer het bioscoopscherm gehaald. Oorspronkelijk zou het verhaal, dat zich afspeelt in Zuid-Italië, worden geregisseerd door Marleen Gorris, maar zij kreeg in november 2015 op de set een ernstige burn-out. Circa 35 procent van het ongemonteerde materiaal zat toen al in de knip, maar daarmee heb je nog geen speelfilm van 90 minuten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.