Mensen Premium Corner

Simone Filippini wordt baas partij-instituut

19 september 2017Leestijd: 1 minuut

Baas partij-instituut

Simone Filippini (57) begint 16 oktober als directeur van het Netherlands Institute for Multiparty Democracy. Dit in Den Haag gevestigde instituut is in 2000 opgericht door CDA, PvdA, VVD, SGP, D66, GroenLinks en de ChristenUnie en ondersteunt de ontwikkeling van partijen elders in de wereld. Filippini was eerder CEO van ontwikkelingsorganisatie Cordaid en ambassadeur in Macedonië.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.