Muziek Premium Corner

Shores betoverende muziek blijft onderdaan film

21 augustus 2017Leestijd: 1 minuut

Filmcomponisten verloochenen hun aard meestal niet als ze voor het concertpodium schrijven. Dat geldt zeker voor Howard Shore, het muzikale brein achter bioscoophits als Lord of the Rings en The Hobbit. Eeuwige natuur afzetten tegen vergankelijk mensdom vormt ook de rode draad in de werken die hij schiep voor pianist Lang Lang en celliste Sophie Shao.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.