Premium Lock Goed en makkelijk zelf maken: room en mayo

07 augustus 2017Leestijd: 2 minuten
Creazy, voor slagroom van Cookut

Je zult ze nooit tegelijk op één bord tegenkomen, maar er zijn twee producten die op het oog als broer en zus bij elkaar horen: mayonaise en slagroom. Beide zijn schoolvoorbeelden van tovenarij in de keuken, volgens formules die erg op elkaar lijken. Iets vloeibaars wordt stevig, simpelweg door het te bewegen. In het geval van mayonaise eidooier met olie, bij slagroom volstaat het stevig kloppen van de room om een luchtige stijve massa te krijgen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw