Hotspot Premium Corner

Paal 14 in Katwijk: het hele jaar herkenbaar

07 augustus 2017Leestijd: 1 minuut

Strandtenten zijn niet meer de hutjes die in het voorjaar worden opgebouwd en in de winter verdwijnen. Neem Paal 14, een Katwijks familiebedrijf van de broers Mark (25) en Jordi Grimbergen (21). Ze namen dit jaar de leiding over van hun vader Leo. Het restaurant moest herkenbaarheid gaan uitstralen. Mark: ‘Nu werken we alweer een tijdje met dezelfde mensen, en we kunnen hetzelfde decor houden.’ Vader is nog steeds betrokken, maar wel achter de schermen. Met zijn achtergrond als bloemenman ­levert hij tropische planten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.