Premium Lock Smakelijke tentakels inktvis: heerlijk contrast

17 juli 2017Leestijd: 2 minuten
Tentakels van de octopus worden vaak gekookt en geroosterd

Bij de plaatselijke levensmiddelendealer ligt sinds enige tijd octopus in het koelvak. Twee of drie donkerpaars-met-witte tentakels van wat een flink beest moet zijn geweest, vacuüm getrokken in een plasticje. Ik heb niet het idee dat deze exotische noviteit gretig aftrek vindt – meer dan één of twee stuks liggen er nooit. Maar het maakt wel nieuwsgierig.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw