Games Premium Corner

Slim spel: de Tour win je aan de keukentafel

26 juni 2017Leestijd: 1 minuut

Voor velen is de Tour de France meer dan zomaar de grootste wielerwedstrijd ter wereld. Het ­finishdeuntje op de radio is genoeg om te belanden in zomerse sferen, met chansons en een zweem van rokende barbecues. Dat ­gevoel omzetten in een bordspel dat het ganzenbordprincipe overstijgt, is geen eenvoudige ­opgave. De bedenkers van het slim gemaakte Tour-spel zijn er heel aardig in geslaagd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.