Musical Premium Corner

Plattelandsliefde: zang, spel en sfeer op topniveau

05 juni 2017Leestijd: 1 minuut

Het verhaal van het boek The Bridges of Madison County van Robert James Waller uit 1993 zal dankzij de broeierige verfilming met Clint Eastwood en Meryl Streep alom bekend zijn: in vier dagen ontstaat een heftige romance tussen een vrouw die vastzit in haar saaie leven op een boerderij en een fotograaf die de wereld over reist voor zijn werk. Zal zij voor hem kiezen en meegaan het avontuur tegemoet, of bij haar gezin blijven?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.