Eten en drinken Premium Corner

Hip historisch happen in Delft

02 juni 2017Leestijd: 1 minuut

Hoewel de locatie aan de historische markt in Delft doet vermoeden dat het restaurant een toeristische trekpleister is, richt Villa Tuinfeest zich vooral op Delftenaren. Om die binnen te halen, te midden van gevestigde namen als Grand Café Willem van Oranje en Eetcafé het Konings Huys, is niet eenvoudig, maar Tuinfeest weet zich met kaart en interieur zonder meer te onderscheiden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.