Talent Premium Corner

Talent: Bo Kramer (18)

07 mei 2017

Geboren en getogen in Almere. Speelt voor het Nederlands vrouwen-rolstoelbasketbalteam en won brons op de Paralympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Woont intern op het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Papendal en studeert daar fysiotherapie. Werd in 2014 één van de ‘14 van Johan’ en vervolgens ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.