Hotspot Premium Corner

Klassiek-modern contrast in museumcafé

15 mei 2017Leestijd: 1 minuut

Alsof het kolossale herenhuis dat stamt uit 1888 in het centrum van Oss op zichzelf al niet imposant genoeg was, is sinds een aantal maanden een modern uitziend museumcafé verrezen dat 28 mei officieel opengaat. Het contrast tussen de hoge transparante aanbouw met grote raampartij en de monumentale fabrikantenvilla is levensgroot, maar uitzonderlijk fraai. Bijzonder is hoe de uitbouw van de expositieruimte op de tweede verdieping in het café ‘hangt’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.