Hotspot Premium Corner

Bierlab op geheimzinnig terrein in Zaandam

22 mei 2017Leestijd: 1 minuut

Met zijn Zaanse restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis en brouwerij HOOP in Zaandijk is ondernemer Paul Riteco (52) duidelijk verknocht aan de Zaanstreek. ‘We proberen zo veel mogelijk uit deze omgeving te halen.’ Zijn nieuwste project zal vooral de nieuwsgierigheid van Zaankanters prikkelen, want Lab-44 is gevestigd op het opmerkelijk groene en geheimzinnige Hembrugterrein.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.