cultuur Premium Corner

Overleden: Titulaer, Stuiveling, Scarponi en Dostal

26 april 2017Leestijd: 1 minuut

Sterrenkundige en tv-icoon Chriet Titulaer (73) overleed zondag 23 april in Driebergen in een verzorgingshuis. Titulaer – markante baard en dito Limburgs accent –studeerde wiskunde en natuurkunde aan in Utrecht, met sterrenkunde als hoofdvak. Al jong werd hij tv-presentator, toen hij in 1969 de beelden van de maanlanding van commentaar voorzag. Titulaer werd producer en presentator van het TROS-tv-programma Wondere Wereld. Later stortte hij zich op het Huis van de Toekomst.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.