cultuur Premium Corner

Huwelijk: Hendrika Vries (24) en Sietse Terpstra (24)

18 april 2017Leestijd: 1 minuut

Na ruim acht jaar verkering vroeg Sietse Terpstra in 2015 Hendrika Vries ten huwelijk op het strand van Grand Canaria. Ze leerden elkaar kennen in de tweede klas op de middelbare school in Drachten, waar ze allebei het vmbo volgden. In 2010 was er even een breuk, maar die was van korte duur, omdat ze beseften dat ze toch niet zonder elkaar wilden en konden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.