cultuur Premium Corner

Kippenlever: de kip is meer dan alleen filet

10 maart 2017Leestijd: 2 minuten

De Belgen, of in elk geval de neanderthalers die rond­liepen in wat nu België is, aten onder meer schaap, wolharige neushoorn en paddestoelen. Dat bleek uit de analyse van DNA uit tandplak op de tanden van deze mensachtigen, die tussen de 50.000 en 42.000 jaar geleden leefden. De arme stakkers moesten het nog tienduizenden jaren stellen zonder het lekkerste dier op aarde, kip.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.