cultuur Premium Corner

Harry van Bommel wordt waarnemer in Armenië

21 maart 2017

Verkiezingswaarnemer

Oud-Kamerlid voor de SP Harry van Bommel (54) is toegetreden tot de groep van pakweg tweehonderd verkiezingswaarnemers van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De waarnemers zien toe op het hele verkiezingsproces in landen die daar om vragen. Als lid van de Parlementaire Assemblee van de OVSE was de SP’er ook vaak waarnemer. Zijn eerste missie is in Armenië op 2 april.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.