cultuur Premium Corner

Talent: Quinta Witzel (25)

27 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Geboren in Riaad (Saudi-Arabië), getogen in Nieuw-Vennep, waar ze het gymnasium afrondde. Werkte wereldwijd zes jaar voor modellenbureaus. Richt zich nu met haar broer op Poké Perfect, een Hawaïaans restaurant geïnspireerd door poké-restaurants in New York. Door haar geïntroduceerd in Amsterdam en binnenkort ook in Utrecht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.