cultuur Premium Corner

Stadsjungle met smaak: ouderwetse gezelligheid

27 februari 2017

Dicht bij de Euromast en het Maas Theater bevindt zich restaurant Rauwdouwer, een combinatie tussen een Amerikaanse diner en een Franse bistro. De entree is indrukwekkend: vintage meubels gemixt met planten hangend aan het industrieel uitziende plafond creëren een heuse stadsjungle. Het past qua uitstraling helemaal in het voormalige douanekantoor, waarin ook appartementen en een sportschool zijn gevestigd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.