Premium Lock Mes beïnvloedt smaakbeleving: size matters

13 februari 2017Leestijd: 2 minuten
Vorm en formaat van ingrediënten hebben invloed op smaakbeleving

Zie je wel, dacht ik bij het lezen van een kop op de Amerikaanse website bonappetit.com, het is dus echt waar. ‘Wetenschappelijk bewijs dat driehoekig gesneden sandwiches beter smaken.’ Altijd prettig als zo’n wankel vermoeden wordt bevestigd door mensen die er echt verstand van hebben. Helaas blijkt ook de culinaire journalistiek niet vrij van nepnieuws, want enig bewijs voor de stelling ontbrak geheel in het stuk.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw