cultuur Premium Corner

Luyten schrijft biografie over krachtige koningin Máxima

07 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Biograaf Máxima

Marcia Luyten (45), schrijver en presentator van tv-programma Buitenhof, gaat de biografie van koningin Máxima schrijven. Het boek moet uitkomen aan de vooravond van de vijftigste verjaardag van de nu 45-jarige Koningin. ‘In een tijd waarin de liberale democratie wordt uitgedaagd door toenemend populisme en nationalisme blijft koningin Máxima geloofwaardig, krachtig, inspirerend en verbindend,’ zegt Luyten in het persbericht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.