cultuur Premium Corner

Jos van Rey schrijft boek over zijn leven

14 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Boek over Jos van Rey

Dit najaar verschijnt een boek over oud-Kamerlid Jos van Rey (71). Oktober 2012 haalde de recherche zijn huis en dat van zijn kinderen overhoop. De ex-VVD’er werd verdacht van corruptie. Na jarenlang onderzoek van justitie veroordeelde de rechter hem tot een taakstraf van 240 uur in plaats van de geëiste twee jaar celstraf. De Stichting Vrienden van Jos van Rey heeft schrijver André Vermeulen opdracht gegeven het leven van Van Rey op te tekenen. Eerder schreef Vermeulen een boek over de VVD in de Tweede Kamer.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.