cultuur Premium Corner

Jaap Rijks (1919-2017): Altijd de teugels strak in handen

27 februari 2017Leestijd: 2 minuten

Als oud-olympisch springruiter en ervaren jurylid was oud-zakenman Jaap Rijks in de jaren tachtig de aangewezen persoon om de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) te professionaliseren. Na zijn pensionering als lid van de raad van bestuur van bouwbedrijf Dura had hij de handen vrij voor een keur aan bestuursfuncties in de paardensport.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.