cultuur Premium Corner

Het leven van Moszkowicz: oorlog en advocatuur

27 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Biografie moszkowicz

Zijn leven stond al centraal in de tv-serie De Maatschap. Eind 2018 moet er ook een biografie liggen van strafpleiter Max Moszkowicz (90). NRC Handelsblad-journalist Marcel Haenen (57) is er, zoals hij op Twitter schrijft, ‘de komende tijd zoet mee’. Het levensverhaal van Moszkowicz senior draait om oorlog en advocatuur en omspant ruim een eeuw geschiedenis, die zich afspeelt in Polen, Duitsland en Zuid-Limburg. Haenen heeft medewerking van familie en interviewt ook vrienden, klasgenoten, magistraten en cliënten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.