Premium Lock Laatbloeier in de keuken: kunstwerkjes van elk gerecht

20 februari 2017Leestijd: 1 minuut
Helmond – De Rozario

Chef-kok Jermain de Rozario begon pas op 25-jarige leeftijd aan zijn culinaire carrière. Vrij laat, voor een kok. Na een tijd van feesten en aanmodderen als vuilnisman en fabrieksarbeider, werd hij uiteindelijk gastheer in een restaurant, waar zijn liefde voor het vak opbloeide. De Rozario werd al snel opgemerkt door Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, waar De Rozario het zonder enig diploma schopte tot chef de partie. Nu, bijna zes jaar later, heeft hij zijn eigen restaurant in Helmond.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw