cultuur Premium Corner

Talent: schaatser Dai Dai Ntab (22)

17 januari 2017Leestijd: 1 minuut

Geboren in Amsterdam. Verhuisde drieënhalf jaar geleden van Oisterwijk naar Groningen om zich geheel te richten op zijn schaatscarrière. Begon in het beloftenteam en stroomde snel door naar Team Plantina van Gerard van Velde. Heeft zich geplaatst voor de 500 ­meter op het WK Afstanden in Gangneung, Zuid-Korea, op 8 februari.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.