cultuur Premium Corner

Talent: Ruben Hofma (24)

31 januari 2017Leestijd: 1 minuut

Geboren in Tiel. Volgde een opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool in Ede, waar hij ook woont. Ontving afgelopen week de Villamedia Afstudeerprijs 2016 voor zijn bachelorscriptie ­‘Poëtische journalistiek. Hoe gedichten de journalistiek verrijken. Is poëzierecensent en werkt in een boekwinkel. Publiceert zelf ook gedichten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.