cultuur Premium Corner

Michael Damm: Pensioenen en extreme sporten

17 januari 2017Leestijd: 2 minuten

Ingewikkelde economische vraagstukken terugbrengen tot Fokke en Sukke-taal: Michael Damm hield van helderheid. Als parttime-hoogleraar risicobeheer aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam en als bestuurslid van Pensioenfonds ABP kon Damm ‘door de bomen het bos zien’, zegt collega-hoogleraar Theo Kocken (52). ‘Hij dacht snel en kon aannames relativeren. Het ging hem om de cijfers vóór de komma: better roughly right than exactly wrong.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.