cultuur Premium Corner

Jan de Boer: Hard werken in zijn DNA

24 januari 2017Leestijd: 2 minuten

Nog net niet geboren in een tent begon Jan de Boer in 1936, op zijn 14de, in het bedrijf van zijn vader: De Boer Tenten. Naast zijn café in het Noord-Hollandse dorp Hensbroek verkocht die kruidenierswaren en verzorgde in de omgeving het buffet op dorpsfeesten. Al snel verhuurde De Boer ook de tenten voor de evenementen. Na de oorlog werd Jan medefirmant.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.