cultuur Premium Corner

Biografie El Mouden: van huishoudster tot beste zakenvrouw

08 november 2016Leestijd: 1 minuut

Autobiografie zakenvrouw

Onderneemster Rahma el Mouden (57), eigenaar van het Multicultureel Amsterdams Schoonmaak­bedrijf (MAS), schrijft haar autobiografie. De publicatie is gepland in 2018. El Mouden emigreerde in 1975 vanuit Tanger naar Nederland. Ze begon als huishoudster en werd in 1999 uitgeroepen tot Europese Zwarte Zakenvrouw van het Jaar. Haar bedrijf telt ruim vijfhonderd medewerkers. Ze draagt MAS geleidelijk aan over aan dochter Oumaima el Mouden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.