Bestseller is terug: alle 45 Amerikaanse presidenten

15 november 2016Leestijd: 1 minuut
Foto: AFP

Amerika-kenner Rik Kuethe beschrijft de 45 Amerikaanse presidenten, zoals alleen hij dat kan.

Een beschrijving van hun leven en hun relatie met Nederland. De levensbeschrijvingen van alle presidenten van de Verenigde Staten op de website van weekblad Elsevier leidden tot vele verzoeken om de serie in druk te bundelen. Alle 44 Amerikaanse presidenten, voor het eerst als boek verschenen in 2008, werd een bestseller.

Rik Kuethe – Alle 45 Amerikaanse presidenten is verkrijgbaar via Elsevier Exclusief, voor 14,95€. 

Naast de 44 biografieën van de eerdere presidenten treft u in deze achtste druk een profiel van de nieuwe president: Donald J. Trump. Ook nieuw in deze editie: een ruim geactualiseerde terugblik op de eerste en tweede termijn van scheidend president Barack Obama.

Speelse pen
Amerika-kenner Rik Kuethe biedt met zijn speelse pen een boeiend inzicht in leven en werk van alle presidenten van de Verenigde Staten. Hij beschrijft tevens hun banden met Nederland. Van mythische presidenten als Abraham Lincoln en John F. Kennedy tot mislukkelingen als Warren G. Harding en Jimmy Carter. En van talenten als John Adams en Bill Clinton tot grootmeesters als Theodore Roosevelt en Ronald Reagan.

Mr. F.Ph. Kuethe (1942) werkt, na een carrière in de diplomatieke dienst, sinds 1985 als redacteur buitenland bij Elsevier.

Bestel nu