Premium Lock Talent: chef de partie Lars Drost (24)

25 oktober 2016Leestijd: 1 minuut
Lars Drost

Geboren in Blaricum en op zijn achtste verhuisd naar Almere. Volgde de sterklas van het Gilde van Meesterkoks in Amsterdam en werkt als chef de partie bij tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam. Hij won dit jaar het Zilveren Koksmes op de Horecava 2016.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw