carriere

Op zoek naar een baan? Probeer het eens met ‘SEX’

27 maart 2014Leestijd: 1 minuut

Menno van Driel uit Arnhem is al tijden op zoek naar passend werk. Hij heeft daarom gekozen voor een wel heel bijzondere campagne.

Hij bedacht een poster met daarop in grote letters het woord ‘SEX’, waarvan er intussen één midden in de Gelderse stad hangt.

Drieletterwoord

Van Driel wil graag een baan in de marketing, maar heeft tot op heden bij zijn zoektocht nog geen succes gehad. Hij denkt met dat ene drieletterwoord, oproep en telefoonnummer op te vallen bij potentiële werknemers, want volgens hem ‘verkoopt’ seks nu eenmaal.

Van Driel heeft ook een Facebook-pagina aangemaakt, waarop hij zijn oproep nog eens bekrachtigt. Werkgevers die na zijn opmerkelijke campagne geïnteresseerd zijn, mogen hem altijd bellen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.