Joris Heijn Premium Corner

EU buigt voor Xi Jinping en schoffeert Joe Biden

02 januari 2021

Het investeringsakkoord dat de Europese Unie deze week sloot met China, zendt het verkeerde signaal uit. Blijkbaar sluit de EU liever een verdrag met alleenheerser Xi Jinping, dan dat zij de vrije democratische gelederen weer sluit. Europa schoffeert de nog net niet beëdigde Amerikaanse president Joe Biden, schrijft Joris Heijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.