buitenland

Zwangere vrouw (31) neergestoken tijdens videochat

03 november 2013

Een Amerikaanse man moest toekijken terwijl zijn zwangere vrouw werd neergestoken tijdens het videochatten. De vrouw werd in El Paso (Texas) van achteren belaagd en kreeg een aantal messteken.

Ondanks de steekpartij baarde de 31-jarige Rachel Poole een gezonde baby. Het stel kreeg een dochter en noemt haar Isabella, bericht ABC News.

Hulp

Poole en haar echtgenoot waren aan het FaceTimen, een videochatprogramma van Apple, toen ze in haar keuken werd aangevallen. De dader is de negentienjarige militair in opleiding, Corey Bernard Moss.

Moss zou Poole geld verschuldigd zijn. De echtgenoot herkende de jongeman, omdat er tijdens de steekpartij nog steeds verbinding was. Rachel Poole schreeuwde ook de naam van Moss toen ze werd gestoken.

Basis

Haar echtgenoot belde collega’s van de aanvaller om hulp te vragen, waardoor de politie de jonge militair kon arresteren toen hij na de steekpartij terugkeerde naar zijn basis. Het lukte Poole nog om het alarmnummer 911 te bellen.

Ze werd naar het ziekenhuis gebracht waar de vrouw, die al negen maanden zwanger was, een gezonde baby ter wereld bracht. Haar toestand is volgens Amerikaanse media nog steeds kritiek.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.