Orkaan Haiyan veroorzaakt ravage op de Filipijnen (foto’s)

11 november 2013Leestijd: 1 minuut

De tyfoon Haiyan heeft op de Filipijnen een ongekende ravage achtergelaten. Delen van het eiland Samar in de eilandenarchipel, zijn volledig weggevaagd.

Het officiële dodental is inmiddels opgelopen tot ruim 1.770, maar iedereen weet dat er veel meer doden gevallen zijn. Een politiechef op de eilandenarchipel maakte al bekend dat er minstens 10.000 doden zijn door de orkaan. De noodhulp komt maar traag op gang. In Nederland is Giro 555 opengesteld voor noodhulp aan de slachtoffers van de orkaan.

De luchtfoto’s laten zien hoeveel Haiyan heeft verwoest.

Nadia Stolk
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.