Oud-vriendin Berlusconi: ‘Ik ben geen prostituee’

04 april 2013Leestijd: 1 minuut

Nachtclubdanseres Ruby is het zat om constant voor prostituee uitgemaakt te worden. Karima el-Mahroug, zoals haar echte naam luidt, zegt dat haar reputatie geschaad is door het seksproces tegen Silvio Berlusconi.

‘Ik ben geen prostituee en ik ben het ook nooit geweest,’ verklaarde Ruby donderdag tegen journalisten buiten voor de rechtbank in Milaan waar ze een emotionele voordracht hield. De Italiaanse ex-premier Berlusconi wordt ervan beschuldigd betaalde seks te hebben gehad met Ruby toen zij minderjarig was.

Ontkenning

Het meisje zou zeventien zijn geweest toen zij als prostituee bij de 76-jarige premier kwam. Zowel Berlusconi als Ruby ontkent. De nu twintig jarige vrouw zegt dat ze nooit seks heeft gehad met de Italiaanse miljardair en dat ze ook nooit door hem is betaald.

‘Ondanks dat het proces uitwijst dat ik geen prostituee ben, blijven mensen denken dat ik het wel ben,’ klaagde de danseres.

Slachtoffer

Ze voelt zich slachtoffer van het proces tegen Berlusconi en de bijbehorende media-aandacht. Ze snapt niet waarom de rechters haar kant van het verhaal niet hebben willen horen.

Wel verontschuldigt Ruby zich tegenover de pers, omdat ze zich heeft voorgedaan als het nichtje van de voormalig Egyptische president Hosni Mubarak. Berlusconi zou dit verhaal ook tegen de politie hebben gebruikt om haar vrij te krijgen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.