Nederlander gearresteerd in India na dood Britse vrouw

06 april 2013Leestijd: 1 minuut

De Nederlander Richard de W. is in het Indiase Kasjmir gearresteerd in verband met de dood van een Britse vrouw. De 24-jarige vrouw overleed op een woonboot waar ook de Nederlander zou zijn gesignaleerd.

Dat melden Britse media.

De vrouw werd dood gevonden op een boot op de Dal-rivier in Srinagar. Ze is vermoedelijk doodgestoken.

Vlucht

De W. werd honderd kilometer verderop gearresteerd toen hij het gebied probeerde uit te vluchten. Volgens de politie had de Nederlander zo’n haast om weg te komen, dat hij persoonlijke eigendommen op de boot had achtergelaten.

Het is niet duidelijk wat de relatie was tussen De W. en de vrouw, die volgens lokale media Sara Elizabeth heet.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.