Neef overreed slachtoffer verkeersruzie België

25 februari 2013Leestijd: 1 minuut

De man die zaterdag op een snelweg bij Antwerpen overleed nadat hij tweemaal was overreden na een verkeersruzie, blijkt per ongeluk overreden te zijn door zijn neef. Aanvankelijk ging de politie er van uit dat de 22-jarige man bewust was overreden door een groep mannen waarmee hij ruzie had gekregen.

Dat meldt de NOS maandag.

Nederlanders

Het slachtoffer zat met zijn neef en iemand anders in de auto toen er ruzie ontstond met de inzittenden van twee andere auto’s. In die – Nederlandse – auto’s zaten in totaal acht mensen.

Zij reden de auto van het slachtoffer tweemaal klem waarna er over en weer klappen vielen.

Overreden

Tijdens de vechtpartij sprongen twee van de drie Belgen in hun auto en reden weg. De neef van de bestuurder lag neergeslagen op de grond. Hij werd per ongeluk twee keer overreden.

De bestuurder gaf aanvankelijk de Nederlanders de schuld van de dood van zijn neef. Later erkende hij dat hij hem zelf had overreden.

Zoektocht

De Belgische politie is nog steeds op zoek naar de inzittenden van de Nederlandse auto’s.

Ze worden verdacht van agressie in het verkeer en gebruik van geweld.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.