buitenland

Video: waarom ook Nederland baat heeft bij EU-exit

03 juni 2016Leestijd: 1 minuut

Als het aan de Britse europarlementariër David Coburn (UKIP) ligt, volgt Nederland het Britse voorbeeld door ook de Europese Unie (EU) te verlaten. In een gesprek met Brussel-correspondent Jelte Wiersma vertelt Coburn waarom het Verenigd Koninkrijk, maar ook Nederland van een EU-uittreding zullen profiteren.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.