buitenland

Twee terreurverdachten België vrijgelaten

16 januari 2015Leestijd: 1 minuut

Twee van de dertien personen die waren opgepakt bij de antiterreuroperatie in België, zijn vrijdag vrijgekomen, nadat ze waren voorgeleid aan de onderzoeksrechter.

Dat heeft het federaal parket gemeld.Ze worden nog wel verdacht van deelname aan de activiteiten van een terreurgroep. Drie andere verdachten die voor de onderzoeksrechter moesten komen, blijven vastzitten. De acht andere verdachten zijn niet voorgeleid.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.