buitenland

De meest indrukwekkende foto’s na aanslag #CharlieHebdo

08 januari 2015Leestijd: 1 minuut

De bloedige terreuraanval op de redactie van het Franse weekblad Charlie Hebdo houdt de gemoederen, vanzelfsprekend, flink bezig. Mensen verklaren zich via JeSuisCharlie solidair met het getroffen blad en er is nog altijd een klopjacht gaande.

Deze foto’s geven een goed beeld van wat de afgelopen uren is gebeurd, nadat twee terroristen woensdag het vuur openden op  cartoonisten en agenten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.