Hoe een verpletterend aanzoek de wereld over ging

14 december 2014Leestijd: 1 minuut

Media over de hele wereld gaan uit hun dak over een huwelijksaanzoek dat zaterdag in IJsselstein helemaal misging. Toen een man zich via een hoogwerker in de tuin wilde laten zakken, kantelde de vrachtwagen en ramde de stellage het dak van de buren.

‘Het huwelijksaanzoek was een rammend succes, maar niet bepaald hoe hij het zich haar voorgesteld,’ grapt Fox News. ‘Het goede nieuws was dat ze “ja” zei,’ meldt de Italiaanse nieuwszender TGcom24

Hoogwerker

De bijzondere geschiedenis van de man uit IJsselstein die zijn vriendin vanuit een hoogwerker wilde verrassen met een huwelijksaanzoek gaat de wereld over.

De vrachtwagen waarop de hoogwerker stond, viel om, waarop het gevaarte een gat sloeg in het dak van de buren. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de buren kunnen voorlopig niet in hun huis.

Wijze les

‘Laat dit een wijze les zijn voor alle geliefden met Hollywood-ideeën over huwelijksaanzoeken,’ schrijft het Amerikaanse magazine Time. ‘Een grapje is leuk, maar pak het niet te groots aan, of te zwaar…’ En de Duitse krant Bildmeldt opgelucht dat de ‘vliegende Romeo’ zich met een sprong in veiligheid kon brengen.`

Het is de vraag of het aanstaande bruidspaar veel meekrijgt van de commotie. Terwijl in IJsselstein het puin wordt geruimd en de schade wordt opgemeten, vertoeft de stuntpiloot met zijn toekomstige vrouw naar verluidt in Parijs voor een romantisch weekendje weg.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.