buitenland

Politie vindt onthoofde vrouw in Londense achtertuin

04 september 2014Leestijd: 1 minuut

De Britse politie kreeg donderdag een melding van een man met een mes bij een huis in Edmonton, gelegen in het noorden van Londen. Toen agenten de achtertuin van betraden, deden zij een schokkende ontdekking.

Tussen de bosjes lag het lichaam van een vrouw zonder hoofd, meldt de politie.

Toedracht

Het is niet duidelijk wat de gruwelijke moord is, maar volgens onderzoeksleider John Sandlin wordt er niet aan terrorisme gedacht.

‘Het is te vroeg om te speculeren over de toedracht, maar ik ben er, op basis van de laatste berichten, zeker van dat we hier niet met terreur te maken hebben’. De politie heeft de 25-jarige man, die rondliep met een mes, opgepakt. Hij zit in de cel en wordt verdacht van moord.

Keuken

Eind augustus deed ook de Franse politie ook een gruwelijke vondst, toen in de keuken van een appartement in een voorstad van Parijs een onthoofde man werd gevonden.

Later vond de politie op straat nog een tweede slachtoffer. Van hem was de keel doorgesneden. De politie nam een 29-jarige verwarde man uit Trinidad en Tobago mee voor verhoor.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.